KONYA / SELÇUKLU - Dr. Mustafa Öten İlkokulu

Dr. Mustafa Öten İlkokulu

Akşemsettin Mah. Sürücü Sokak No8 SELÇUKLU/KONYA
Vizyon
DR MUSTAFA ÖTEN İLKÖĞRETİM OKULU Olarak; Ne olmak istediğimizidir. İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz tatlı hayallerimizdir. Vizyon; Yönümüzü belirler ve olağan üstü durumlarda veya fırtınaya kapıldığımız zamanlarda rotamız olur.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmenlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Kalorifer-doğalgazlı
47-52-56 NOLU OTOBÜSLER ŞEKER TEKKE DOLMUŞ